Algemene Voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van By-Quilise.nl , zoals deze beschikbaar is gesteld door By-Quilise . De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen By-Quilise en de wederpartij, tenzij anders overeengekomen. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met deze voorwaarden. U bent verplicht bestelde artikelen af te nemen en te betalen. Een overeenkomst komt pas tot stand als By-Quilise uw bestelling heeft geaccepteerd en u de orderbevestiging heeft ontvangen.

By-Quilise heeft te allen tijde recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van By-Quilise is het niet toegestaan tekst,
fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken.

Prijzen, prijswijzigingen

De vermelde prijzen voor de aangeboden artikelen zijn in EUR, inclusief  21% BTW en exclusief verzendkosten.
Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij pogen naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met By-Quilise te mogen claimen of te veronderstellen.
By-Quilise streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.
De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze artikelen en prijzen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. By-Quilise aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Betaling, levering en bezorging

Betaling kan uitsluitend voorafgaand aan de levering.
U heeft tijdens het online bestelproces de volgende betaaloptie :
Ideal, Paypal, Bankcontact.
Uw bestelling wordt als brievenbuspakket (luchtkussenenvelop of brievenbusdoosje) met Track en Trace code bezorgd door Post.nl. De verzendkosten bedragen  € 4,10. Bij grotere pakketten 2 – 10 kg bedragen de verzendkosten € 6,75. Bestellingen vanaf € 50,00 euro zijn vrij van verzendkosten. Indien u uw bestelling zonder Track en Trace wilt ontvangen dient u met ons contact op te nemen voor andere verzendmogelijkheden.

U kunt op verzoek uw producten ook afhalen, dit kan alleen in overleg en pas na online betaling. Contante betaling aan de deur wordt niet geaccepteerd.

Wij hebben als doelstelling om al onze artikelen binnen 1 week te leveren.
Als u van ons de melding ontvangt dat uw pakket is verzonden dan zal uw bestelling onder normale omstandigheden binnen enkele dagen worden geleverd. Houdt in het weekend en tijdens feestdagen rekening met een langere levertijd.

Overschrijding van de levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht om uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden. By-Quilise is niet aansprakelijk voor zendingen die niet aankomen.

Aansprakelijkheid en garantie

U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de artikelen aan de overeenkomst voldoen. Indien dit niet het geval is dan dient u By-Quilise daarvan zo spoedig mogelijk of in ieder geval binnen 7 werkdagen na aflevering schriftelijk daarvan in kennis te stellen. Indien is aangetoond dat de artikelen niet aan de overeenkomst voldoen dan zal By-Quilise het artikel tegen retournering daarvan desgewenst vervangen voor een nieuw product of de factuurwaarde binnen 8 dagen restitueren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het artikel onbeschadigd is, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen.

Onze sieraden zijn niet van zilver of goud, hierdoor bestaat de kans dat de producten naar verloop van tijd minder mooi worden.

Houd u er rekening mee dat er geen garantie geldt op onderstaande :

Verkleuringen door natuurlijke slijtage van het dragen en of invloed van de zon.
Metaalverkleuringen door het contact met water, parfum, reinigingsmiddelen of door uw PH waarde.
Kralen die gebroken zijn doordat ze zijn gevallen, het breken van elastiek.

Mocht een artikel kapot gaan, dan kunt u schriftelijk contact met ons opnemen. Wij zullen iedere klacht afzonderlijk en serieus beoordelen.

Retouren

Indien u toch niet tevreden bent met uw aankoop dan heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 werkdagen, deze termijn gaat in de dag na ontvangst van het artikel. Wij verzoeken u hiervoor gebruik te maken van het retourformulier. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht dan komen de kosten van verzending voor uw rekening.

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van By-Quilise.nl op deze pagina.